אם אהבת את המתכונים האלה, שווה להציץ גם בקודמים:
סמוסה הודית מקמח חומוס, פאלק טופו, צ’אטני עגבניות שרי, ובראוניז טבעוני (שוקולד-חמאת בוטנים).
מוקפץ איטריות שקופות שילדים אוהבים:)!
מצרכים:
– חבילה של איטריות שקופות דקות (משעועית או אורז)
– ירקות חתוקים דק: שומר, גזר, ברוקלי, גמבה, קצת כרוב (אפשר גם זוקיני, וכרובית אם אוהבים)
– רוטב סויה
– סילאן
– קצת שמן שומשום קלוי
– כף לימון
– חופן זרעי חמניה או קשיו
אופן ההכנה:
– מבשלים את האיטריות השקופות במים רותחים 2-3 דקות ומסננים.
– מקפיצים את הירקות עם הרוטב סויה ושאר המצרכים (כמה דקות, שייארו קרנצ’יים)
– מוסיפים את האטריות ומקפיצים עוד 2 דקות שיספגו את הטיבול
* לאקסטרה קרנץ’ קולים 2 דקות במחבת ללא שמן חופן זרעי חמניה או קשיו שבור ומפזרים למעלה
אם אהבת את המתכונים האלה, שווה להציץ גם בקודמים:סמוסה הודית מקמח חומוס, פאלק טופו, צ’אטני עגבניות שרי, ובראוניז טבעוני (שוקולד-חמאת בוטנים).